Terug naar assortiment

Rouwstukken

Rouwstukken bestellen (voor naast een kist)

Rouwstukken, rouwboeketten en troostboeketten worden over het algemeen gestuurd door mensen, die niet tot de directe familie behoren. Denk hierbij aan vrienden, kennissen, collega’s of buren. Door bloemen te sturen betuigt u op een gepaste manier uw medeleven aan de overledene of directe familie.

In de arrangementen gebruiken wij bijzondere bloemen, altijd uit het seizoen. In verband met het seizoenaanbod kunnen arrangementen afwijken van de foto.
De partners van Afscheid met Bloemen zijn telefonisch bereikbaar. Lukt het niet om telefonisch contact op te nemen, dan kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier.

Levering van Rouwstukken

Orders voor 12:00 uur worden de volgende dag, of op een dag naar keuze, geleverd. Voor aanvullende informatie kunt u altijd contact opnemen met de uitvaartbloemist in uw regio. Orders geplaatst in de webshop gaan automatisch naar de dichtstbijzijnde bloemist. Buiten openingstijden van de winkels is ons hoofdnummer zeven dagen in de week van 09:00 uur tot 21:00 uur bereikbaar. T. 06 - 43834706. Vergeet niet bij uw bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren! Onze chauffeurs bezorgen bij elk uitvaartcentrum of privé adres. Alle genoemde prijzen zijn exclusief € 10,00 bezorgkosten.